Nieuwe website bedrijventerrein Zoutman

Ja, je ziet het goed. De website van bedrijventerrein Zoutman is vernieuwd. De basis staat nu en de komende periode zal de website steeds verder uitgebouwd en mooier gemaakt worden. Vanaf nu kunnen de nieuwsberichten en dossiers actueel gehouden worden.

Belangrijk om te weten is dat je op onze website alle relevante informatie kan vinden over bijvoorbeeld de verschillende soorten dossiers (transformatie en uitbreiding, bereikbaarheid, Keurmerk Veilig Ondernemen en Duurzaamheid). Maar ook altijd het laatste nieuws en informatie over bijeenkomsten op ons bedrijventerrein voor jou als ondernemer.

En heb jij iets te melden wat belangrijk is voor je collega ondernemers op het bedrijventerrein? Laat het dan even weten via info@bedrijventerreinzoutman.nl.

Ben je nog geen lid van de ondernemersvereniging? Lidmaatschap bij Vereniging Bedrijventerrein Zoutman is gratis en levert je vier grote voordelen op: je stem wordt gehoord, je ontvangt relevante informatie, je kunt mogelijk enkele diensten goedkoper afnemen door collectieve inkoop en omdat het Keurmerk Veilig Ondernemen aan bedrijventerrein Zoutman is toegekend, komen ondernemers van ons bedrijventerrein vaak in aanmerking voor korting op verzekeringen. Met Interpolis is een raamovereenkomst afgesloten waarbij bedrijven die gevestigd zijn op Zoutman 10% korting ontvangen op de premie van de Bedrijven Compact Polis.

Aanmelden als lid van de ondernemersvereniging kan hier.