Interpolis en Rabobank overhandigen bedrijventerrein Zoutman een cheque

Bedrijventerrein Zoutman behoort tot één van de veiligste bedrijventerreinen in Nederland. We zijn trots dat we beschikken over het Keurmerk Veilig Ondernemen. In het kader van dat Keurmerk werken we als bedrijventerrein nauw samen met gemeente, politie en brandweer. 

Doordat het Keurmerk Veilig Ondernemen aan Zoutman is toegekend, komen ondernemers van het bedrijventerrein in aanmerking voor korting op verzekeringen. Hiervoor overhandigt de ondernemer het KVO-certificaat aan de verzekeringsmaatschappij. Zo is er met Interpolis een raamovereenkomst afgesloten waarbij bedrijven die gevestigd zijn op Zoutman 10% korting ontvangen op de premie van de Bedrijven Compact Polis. 

Omdat de schadelast over het afgelopen jaar minder was dan van tevoren ingeschat door Interpolis heeft André van der Pijl, verzekeringsadviseur zakelijk bij de Rabobank, namens Interpolis en de Rabobank een cheque aan ons bedrijventerrein overhandigt. Met het mooie bedrag van € 2.995,30. Dit deed hij tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 juli 2023. Het bedrag kunnen we besteden aan het veilig blijven houden van ons bedrijventerrein.

Heeft u het KVO-certificaat nodig voor een korting op uw verzekeringen, stuur dan een mailtje naar info@bedrijventerreinzoutman.nl.