Een cheque van Interpolis voor bedrijventerrein Zoutman

Op dinsdagavond 25 juni was de Algemene Ledenvergadering voor de ondernemers op het bedrijventerrein Zoutman. Tijdens de vergadering kwam Rob Hooijer, accountmanager bij Interpolis Advies Zakelijk, langs om een cheque langs te brengen ter hoogte van € 3.290,46 voor ons bedrijventerrein.

De bedrijven op ons bedrijventerrein die bij Interpolis zijn verzekerd, hebben in 2024 geen schade geclaimd. Daarom ontvangen wij de cheque. De bijdrage kunnen we gebruiken voor verdere investeringen in veiligheid en duurzaamheid op het bedrijventerrein.

Met Interpolis is er een raamovereenkomst afgesloten waarbij bedrijven die gevestigd zijn op ons bedrijventerrein Zoutman 10% korting ontvangen op de premie van de Bedrijven Compact Polis. En afhankelijk van de eventuele claims is er dus een percentage voor het bedrijventerrein in het algemeen. Wil je meer weten over de Bedrijven Compact Polis en de korting voor jouw bedrijf, dan kun je contact opnemen met Fred Roodenburg via cf.roodenburg@interpolis.nl of mobiel 06 – 53 25 46 15.